Меню

Peste 10 milioane de companii câștigă mai repede și mai mult cu sistemul CRM Bitrix24

Aflați cum Bitrix24 în Moldova vă poate ajuta afacerea astăzi

De ce să alegeți Bitrix24 în Moldova?

Mai ușor de vândut

Păstrează-ți clienții în Bitrix24 și colectează cea mai valoroasă resursă a oricărei afaceri. Lucrul cu o bază de clienți existentă este întotdeauna mai ușor și mai ieftin decât atragerea altora noi. SMS-uri și liste de corespondență, apelare automată și multe altele - toate acestea sunt disponibile în Bitrix24
Utilizați foile de sarcini, programul echipei și calendarul. Adăugați fișiere, comentarii și creați rapoarte despre performanța angajaților

Mai comod de gestionat

Ești mereu la curent

Urmăriți sarcinile, vânzările, documentele și alți indicatori cu care lucrați și analizați. Datele de încredere sunt însoțitorul potrivit pentru luarea deciziilor corecte
Facebook, Instagram, Telegram, Chat online pe site și formulare de feedback - toate într-un singur loc cu distribuție automată între managerii de vânzări

Nicio cerere nu se va pierde

Managerii tăi nu sunt ocupați cu rutina

Acum nu mai este nevoie sa pierzi timpul in intocmirea de contracte, oferte comerciale sau facturi! Totul se face automat cu un singur clic pe oricare dintre documentele dvs. șablon!
Toate apelurile și urmărirea apelurilor sunt configurate în Bitrix24 și știi exact câte apeluri ai primit, câte au fost procesate, câte ratate și câte comenzi primești de la telefonie!

Știi exact cine a sunat

Baza detaliata de clienti
Managementul sarcinilor
Raportare pentru fiecare proces de afaceri
Toate canalele într-un singur loc
Șabloane de documente de completare automată
Telefonie IP
Сlienții noștri

Beneficii suplimentare ale Bitrix24

Suntem parteneri oficiali ai Bitrix24 în Moldova. Și oferim echipei dumneavoastră un set complet de instrumente pentru creșterea sistemică a companiei dumneavoastră

Lucrați pe orice device

Interfața Bitrix24 este adaptivă. Acum poți fi la curent cu toate știrile despre proiectele curente, indiferent de locația ta.
Bitrix24 a dezvoltat o interfață intuitivă și simplă cu care vă puteți obișnui cu ușurință într-un timp minim.

Utilizați o interfață ușor de utilizat

Automatizați lucrul cu documente

Puteți crea și completa orice document șablon cu un singur clic. Bitrix24 poate servi ca stocare în cloud pentru fișierele dvs. de afaceri.

Sistem convenabil pentru lucru la distanță

Unii dintre angajații tăi lucrează de la distanță? Nicio problemă - păstrați legătura cu colegii, indiferent unde vă aflați și comunicați sincron fără a pierde detaliile proiectului.
Rapoartele regulate constau în toate detaliile și informațiile de care aveți nevoie despre procesele de afaceri. Le poți folosi pentru a analiza performanța companiei tale.

Creați cu ușurință rapoarte importante

Utilizați integrări cu servicii externe

Integrați-vă proiectele cu instrumentele Google și cu alte servicii populare. De asemenea, puteți conecta multe servicii folosind API-ul.

Întocmim o hartă de integrare

După ce v-am studiat afacerea, întocmim o hartă de integrare, unde descriem toate acțiunile pe care urmează să le întreprindem pentru implementarea sistemului CRM în procesele dumneavoastră.
Pentru a vă bucura pe deplin de toate beneficiile CRM Bitrix24, vă vom studia cu siguranță procesele în detaliu.

Studiem afacerea ta

După toate pregătirile, puteți începe în sfârșit să implementați și să configurați sistemul pentru nevoile dvs. și pentru obiectivele cu care vă confruntați

Implementarea Bitrix24

Cum integrăm Bitrix24?

1
2
3

Suport post-implementare

Procesul de implementare este adesea însoțit de un număr mare de întrebări, la care răspundem întotdeauna la timp. Și chiar dacă ceva trebuie schimbat după implementare - nu este o problemă, puteți conta întotdeauna pe noi!
4
Ai nevoie de mai multe informații?
Lăsați-vă contactul sau sunați-ne
+37376090111
Bitrix24 în Moldova - este ușor să ne contactați
+37376090111
info@digitme.md
Moldova, Chisinau, șos. Muncești 29/1 of. 220
Made on
Tilda